Collinite Fleet Wax 355ml

Collinite Fleet Wax erstatter 3M Marine Ultra Performance Paste Wax. 

kr 275.00
Leveringstid 2-4 dager
Relaterte produkter
Beskrivelse

Den prisbelønte Collinite Fleet Wax erstatter 3M Marie Ultra Performance Paste Wax. Dette er en voks av høy kvalitet, lett å jobbe med og gir en meget høy glans og finish på gelcoat, all lakk, aluminium, stål, kromat, vinyl, messing og kobber . Den beskytter samtidig mot smuss, UV-stråler, salt, sot, rust, snø og insekter. Avhengig av hvordan båten er lagret, kan et lag med voks vare opptil 2 sesonger. Vi anbefaler å vokse ett lag hver vår, men hvis båten er lagret ubeskyttet utendørs om vinteren, er det ideelt å vokse et nytt lag om høsten for å få full voksbeskyttelse gjennom vinteren. Påfør aldri i direkte sollys, egnet arbeidstemperatur er mellom 13-26 grader. hvor 16-20 grader er det ideelt. Overflaten skal være lunken, ikke kald eller varm når du kjenner med hånden. 

Forberedelse:

- Vaskoverflaten med vår M 4605 sjampo. Dette er en konsentrert sjampo, som passer både til vanlig vedlikehold vask og grundigere vask der den gamle voksen skal fjernes.  Viktig at det doseres ut og blandes med vann. Skal den gamle laget med voks fjernes, bør det være en høyere dose med M 4605. Er det forrige vokslageret i god stand og overflaten ikke trenger å polere, vask det med en lavere dose med M 4605. Bruk myk børste. 

- Er det ujevnheter i lakken, anbefaler vi å gå over med vår poleringsmiddel 3M 51052 Fast Cut XL for rubbing av oksidert gelcoat og lakk. Dette er en rubbing som går fra grov til fin når du maskinpolerer. Mineraloljene slites raskt ned og etterlater en jevn overflate med fin glans. 

- Voksing for hånd: Porsjoner ut voksen på en ren 3M 09378 Poleringspad på en liten flate på ca 50x50 cm av gangen. Påfør voksen i en sirkulær bevegelse til du ser en fargeendring (lys, matt belegg). Når du kan dra en finger over overflaten og fingeren ikke blir "fet", da skal det tørkes umiddelbart over med en myk mikrofiber. Avhengig av vær og temperatur, tørker voksen på 1-3 minutter.

- Maskinvoks: Fordel et tynt lag med voks på en myk poleringspute. Gni voksen på en flate på ca 50x50 cm uten å slå på maskinen, når det er unnagjort, jobb så med lav rotasjon til voksen har produsert glans. Viktig å ikke jobbe for lenge, da voksen vil tørke inn helt. Når voksen begynner å tørke, gå umiddelbart over med en myk mikrofiberklut. 

Herding:

- Voksen har herdet mellom 12-24 timer og et andre lag med voks kan påføres etter dette. Normalt er ett lag med voks tilstrekkelig, men flere lag vil gi mer beskyttelse. 

Oppbevar produktet svalt og beskyttet mot lys. 

Produktdetaljer
355
Sist vist
12 andre produkter i samme kategori:
M 4605
Ikke på lager
Vis mer
kr 189.00
1 liter Miljøvennlig konsentrert sjampo for gelcoat og lakk for årlig rengjøring av overflater som skal poleres / vokses.

Meny

Innstillinger