Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bestillingseksempel

For å vite hva som trengs kan du følge denne guiden. La oss gå utifra at du skal male en 20 cm lysegrå dekorlinje på en 40 fot seilbåt. 20 cm x 12 m gir en overflate på 2,4 m2. Båtens begge sider pluss hekken gir en totaloverflate på 5,8 m2 (2,4 2,4 1).

Vasking

Vask med M4605. Dette er en veldig drøy sjampo. Minste forpakning er 1 liter. Du kan også bestille en tom sprayflaske der du kan fortynne det med vann.

Avfetting

Du trenger 500 ml Double Coat Avfetting. Bruk aldri aceton, da det ikke har en avfettende effekt. Å avfette på riktig måte er en av de viktigste delene i hele forarbeidet. Bruk Double Coat Avfetting før og etter sliping.

Grunning

Om du skal male en mørkblå dekorlinje, grunner du med svart HB Coating. Du trenger 2 stk 750 ml sett for 2 strøk. Forbruket er 0,1 liter/m2. Du trenger 2 stk IJmopox ruller, 500 ml IJmopox Fortynning, samt målebegere for blanding i volum. Legg til noe pensler som du kan bruke hvor du ikke kan komme til med rull.

Sparkling

Sparkel småskader med IJmofix. Du trenger et sett på 500 gr.

Double Coat

3 strøk er 17,4 m2. En mørkblå Double Coat farge dekker 12 m2, så da trenger du 2 kg (2 sett a 1 kg), samt 10 stk Double Coat ruller (10 cm), og eventuelt et antall 5 cm Double Coat ruller (for små linjer) og 500 ml Double Coat Fortynning.

Maskeringstape

3M 244 gir superskarpe linjer. Dette er den tapen du kan lykkes med. Dette er den beste finlinjetape, hvis ikke man er villig til å betale flere hundre kroner per rull, som ikke er nødvendig.

Klebeduk

3M's klebeduk tar bort de siste fine støvkorn uten at det forurenser med limrester. Vi anbefaler ingen andre klebeduk dersom de ofte inneholder for mye lim. Bestill en klebeduk for hver 5-10 m2. For din dekorlinje trenger du 3-4 stk.

Scotch-Brite

Som slipemiddel blir Scotch-Brite mer og mer populær. Det er perfekt til både grove og fine overflater. Slipe med maskeringstapen uten at den blir ødelagt, slipe hjørner og kanter uten å slipe gjennom. Scotch-Brite tar med seg det meste av slipstøvet etter at du har slipet med sandpapir og den polerer bort alle sliperoser, som gir en høyere glans i lakken. Til vår eksempeldekorlinje trenger du 2 stk Fine og 2 stk Ultra Fine.

Sandpapir

3M's slipeark gir bedre slipeøkonomi enn vanlig sandpapir. De holder lengere. Jo finere sandpapir jo kortere er levetiden. Til dekorlinjen vår sliper du med P180 inn til grunningen, P240 for å slipe grunningen, P400 og siste P500 mellom lakklagene. Bestill 10 ark av hver kornstørrelse.

Verneutstyr

Under kategori verneutstyr har vi lagt inn alt du trenger for å beskytte deg mot epoksyallergi (grunning) og isocyanater (lakk).

 

 

Meny

Innstillinger

QR-kode

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn