3M 09030 Perfect-It™ Boat Wax 946 ml

    • Et utmerket sluttsteg for alle prosesser der det anbefales en voksfinish
    • Inneholder karnaubavoks for en strålende, ren voksfinish
    • Beskytter gelcoat, maling, glassfiber og metaller fra elementene
    • Den flytende voksformelen er enkel å påføre og rydde opp

Video på Engelsk: 

kr 404.25
Leveringstid 2-4 dager
Beskrivelse

3M™ Perfect-It™ Boat Wax er det siste, brilliante trinnet for å oppnå en virkelig profesjonell finish på båter. Blanding av ren brasiliansk karnaubavoks, silikoner, polymerer og harpiks, bringer frem en ekstraordinær glans og gir holdbarhet mot elementene. Den flytende voksformuleringen er lett å påføre, og passer selv på varme flater, er trygg for gelcoat, lakk, glassfiber og metall.

For et profesjonelt resultat på både marine gelcoats og andre overflater, er 3M™ Perfect-It™ Boat Wax et strålende siste trinn. Formuleringen inneholder ren brasiliansk karnaubavoks, kjent for hardheten sin og utstillingskvaliteten i finishen. Denne premiumvoksen gir en jevn, ekstremt høyglanset finish, og danner et holdbar skall som beskytter overflaten mot påkjenninger. Selv om den er ideell for gelcoat, er den trygg å bruke på lakk, glassfiber og metaller. Denne flytende voksen tørkes av rent og enkelt, og er svært brukervennlig i alle slags klimaer. Fra poleringsproffer til bileiere – 3M™ Perfect-It™ Gelcoat-behandlingsproduktene fungerer bra på båter, fritidskjøretøy og industrielle gelcoat-overflater – både nye og brukte. Disse produktene omfatter en steg-for-steg prosess som hjelper deg med å oppnå pålitelig finish hver gang, uavhengig av en-, to- eller tre-trinns prosesser. Og de fargekodede flaskene gjør dem enkle å skille i verkstedet eller på kaien. Hele serien av 3M-produkter laget spesielt for gelcoat inneholder 3M™ Perfect-It™ Boat Wash, 3M™ Perfect-It™ Heavy Cutting Compound, 3M™ Perfect-It™ Medium Cutting Compound + Wax og 3M™ Perfect-It™ Light Cutting Polish + Wax. Denne produktserien er ideell for å oppnå profesjonell kvalitet gelcoat-finish på båter, fritidskjøretøy og i industrielle bruksområder.

Produktdetaljer
09030
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
12 andre produkter i samme kategori:
M 4605
Ikke på lager
Vis mer
kr 180.00
1 liter Miljøvennlig konsentrert sjampo for gelcoat og lakk for årlig rengjøring av overflater som skal poleres / vokses.

Meny

Innstillinger