IJmopox HB Coating sett

IJmopox HB coating er en høy kvalitet epoksy coating med høy tørrinnhold. Stål og aluminium bør primes med IJmopox ZF primer. Tre bør primes med Variopox Injeksjon. Lang arbeidstid. Også anbefalt til reparasjon av osmose/plastpest og osmoseprevensjon.

Farge: Svart, Lysgrå, Hvit. RAL farger etter forespørsel kun i 4 liter.
 
Emballasje: 750 ml, 4 liter, 20 liter (base med herder)
 
Instruksjonsvideo på Engelsk:

kr 474.60
Leveringstid 2-4 dager
Farge
  • DC 800 hvit
  • DC 801 Sort
  • DC 811 lysgrå
Mengde
  • 0,75 liter
  • 20 liter
  • 4 liter
Relaterte produkter
Beskrivelse

High-Build epoksy grunnmaling.

Bruk:

  • som epoksyprimer på overflater som skal grunnes før du maler med Double Coat.
  • som effektiv epoksy for å skape fuktbarriere for overflater under vannlinjen.
  • som slipbar / voksbar bunnmaling under vannlinjen når båteieren ikke vil bunnmale med Anti-Fouling.
  • IJmopox-serien mangler akseleratorer og hurtige herdemidler, noe som gjør produktene tettere, sterkere og mer holdbare enn andre lignende produkter. IJmopox er derfor helt løsningsmiddelbestandig, som er unik.

 

IJmopox HB Coating er det opplagte valget for bunnbehandling eller reparasjon av plastpest for å forhindre osmose. IJmopox HB Coating skaper en vanntett hud på bunnen allerede etter 4-5 lag. HB står for High-Build, noe som betyr at den har et høyere tørrinnhold enn andre epoksymaling i markedet. I stedet for bare 40% epoksy inneholder HB over 70% epoksy. Du får altså mer epoksy og mindre løsningsmiddel for pengene. Så når du maler med HB Coating sparer du både tid (færre lager) og penger (mindre forbruk).

IJmopox HB Coating er den sikreste epoksyprimeren når gammel gelcoat skal grunnes før lakkering med Double Coat. Hvis du skal male skroget i en mørk Double Coat farge velg IJmopox HB Coating i svart farge. Skal du lakkere med grå eller mellommørk Double Coat farge, velg grå IJmopox HB Coating. Om du lakkerer med hvit Double Coat velg hvit IJmopox HB Coating. På denne måten har du samme farge som grunning og lakk. Om du så får en ripe i lakken vil den ikke synes på samme måte.

Instruksjon over vannlinjen: Slip gammel gelcoat med P120-180, rengjør med Double Coat Avfetting, påfør ca. 2 lag "HB" med intervall på 8-24 timer. Ikke slip mellom lagene hvis du holder deg innenfor 8-48 timers intervaller (avhengig av temp.). Venter du lenger, vil det være tilstrekkelig med en mattsliping med Scotch-Brite Fine og rengjøring med Double Coat Avfetting. Når den rette tykkelsen er bygget opp, kan du slipe grunnmalingen jevnt. HB har nå effektivt fylt opp gelcoatens mikroporer og små krakkeleringer. Nå kan du begynne å lakkere for å oppnå best mulig finish i Double Coat. Hvorvidt du velger å grunne med "HB" før en Double Coat lakkering er et spørsmål om tid, økonomi og ambisjon.

Før blandingen må basen til HB-Coating røres opp med drillvisp eller ristet i en malingsrister. Dette gjør basen myk og fin. Bland deretter sammen med herder. Vei komponentene. Gjenta pisking / risting før hver ny blanding.

Instruksjon for bunnbehandling: fjern alt gammelt bunnstoff nøye, rens med Double Coat Avfetting, slip overflaten med P120, rengjør igjen med Double Coat Avfetting, påfør ca. 5-lag IJmopox HB Coating (tot. 0,55 l / m2 for 400 mikron = vanntett) i intervaller på 8-24 timer.

Dersom bunnen er sandblåst og gelcoat er borte og overflaten er porøs, bør overflaten forbehandles med Variopox Injeksjon og sparklet med Variopox Finishing Filler før behandling med IJmopox HB Coating. Bunnmaling, Anti-Fouling, påføres ca. 6 timer etter siste lag "HB". Hvis du har båten på trailer/tilhenger, kan du hoppe over bunnmalingen og i stedet vokse med Sparklift.

Instruksjoner for betonggulv: forbehandle et tørt og rent betonggulv med et lag IJmopox ZF-primer, og deretter påføre et tykt lag IJmopox HB Coating. Nå har du et vanntett, super sterk og pent behandlet betonggulv som er lett å holde rent. Ideell for garasje, vaskerom, stall, etc.

Påføring: IJmopox-rulle (se "Renovering og lakkeringstilbehør) eller med sprøyting.

Fortynning: IJmopox Fortynning (se "Fortynning og anti-slip)

Forbruk per m2: 0,15 l / m2, eller 152 g / m2

Farger: svart, hvit og grå er på lager

IJssel Coatings er en epoksyprodusent som ikke bruker akseleratorer eller hurtige herdemidler. Vi gjør dette fordi vår epoxy Variopox og IJmopox vil være sterkere og ha høyere tetthet og løsningsmiddelresistens. Andre produsenter velger å bruke disse to faktorene for å gjøre epoksyherding raskere og ved lavere temperaturer, men som en konsekvens er produktene skjøre og mer som de dårlige egenskapene til polyesteren.

Produktdetaljer
352
Sist vist
kr 474.60
IJmopox HB coating er en høy kvalitet epoksy coating med høy tørrinnhold. Stål og aluminium bør primes med IJmopox ZF primer. Tre bør primes med Variopox Injeksjon. Lang arbeidstid. Også anbefalt til reparasjon av...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 301.35
Variopox Rolcoating er et generelt to-komponent epoksy belegg. Anbefales som belegg for ulike bruksområder som gulv, tanker, motorrom, bilger osv. Løsemiddelfri. Utmerket vedheft. Lett å påføre med pensel eller rulle....
kr 447.30
IJmopox ZF primer er en 2-koponent epoksy primer som forhindrer korrosjon på stål og aluminium. Også anbefalt som primer for microporøse polyester overflater. Utmerket vedheft. Utmerket vannmotstand. Kan påføres ved...
kr 604.80
Double Coat Dubbel UV er en høykvalitets to-komponent høyglans lakk hvor det er høye krav til ripe og vannbestandighet. Utmerket glansretensjon. UV bestandig. Utmerket utjevning. Lett å påføre med kost/pensel eller...
kr 286.65
Variopox Finishing Filler   Variopox Finishing Filler er en to-komponent epoksy sparkel. Anbefalt som finishing filler for overflater over og under vannlinjen. Løsemiddelfri. Utmerket vedheft. Utmerket...
kr 196.35
Poltix Laminering   Poltix Laminering er allround polyester harpiks basert på isophtalisk resin. Poltix Laminering er lav tixotrop og er pre-aksellerert. Poltix Laminering inneholder en farge-indikator for å ha...

Meny

Innstillinger