Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

IJmopox HB Coating sett

IJmopox HB coating er en høy kvalitet epoksy coating med høy tørrinnhold. Stål og aluminium bør primes med IJmopox ZF primer. Tre bør primes med Variopox Injeksjon. Lang arbeidstid. Også anbefalt til reparasjon av osmose/plastpest og osmoseprevensjon.

Farge: Svart, Lysgrå, Hvit. RAL farger etter forespørsel kun i 4 liter.
 
Emballasje: 750 ml, 4 liter, 20 liter (base med herder)
 
Instruksjonsvideo på Engelsk:

Les merShow less
kr 474.60
Leveringstid 2-4 dager
Farge
  • hvit
  • grå
  • sort
Mengde
  • 0,75 liter
  • 4 liter
Merkelapper:
Favoritt0
Relaterte produkter
Beskrivelse

High-Build epoksy grunnmaling.

Bruk:

  • som epoksyprimer på overflater som skal grunnes før du maler med Double Coat.
  • som effektiv epoksy for å skape fuktbarriere for overflater under vannlinjen.
  • som slipbar / voksbar bunnmaling under vannlinjen når båteieren ikke vil bunnmale med Anti-Fouling.
  • IJmopox-serien mangler akseleratorer og hurtige herdemidler, noe som gjør produktene tettere, sterkere og mer holdbare enn andre lignende produkter. IJmopox er derfor helt løsningsmiddelbestandig, som er unik.

 

IJmopox HB Coating er det opplagte valget for bunnbehandling eller reparasjon av plastpest for å forhindre osmose. IJmopox HB Coating skaper en vanntett hud på bunnen allerede etter 4-5 lag. HB står for High-Build, noe som betyr at den har et høyere tørrinnhold enn andre epoksymaling i markedet. I stedet for bare 40% epoksy inneholder HB over 70% epoksy. Du får altså mer epoksy og mindre løsningsmiddel for pengene. Så når du maler med HB Coating sparer du både tid (færre lager) og penger (mindre forbruk).

IJmopox HB Coating er den sikreste epoksyprimeren når gammel gelcoat skal grunnes før lakkering med Double Coat. Hvis du skal male skroget i en mørk Double Coat farge velg IJmopox HB Coating i svart farge. Skal du lakkere med grå eller mellommørk Double Coat farge, velg grå IJmopox HB Coating. Om du lakkerer med hvit Double Coat velg hvit IJmopox HB Coating. På denne måten har du samme farge som grunning og lakk. Om du så får en ripe i lakken vil den ikke synes på samme måte.

Instruksjon over vannlinjen: Slip gammel gelcoat med P120-180, rengjør med Double Coat Avfetting, påfør ca. 2 lag "HB" med intervall på 8-24 timer. Ikke slip mellom lagene hvis du holder deg innenfor 8-48 timers intervaller (avhengig av temp.). Venter du lenger, vil det være tilstrekkelig med en mattsliping med Scotch-Brite Fine og rengjøring med Double Coat Avfetting. Når den rette tykkelsen er bygget opp, kan du slipe grunnmalingen jevnt. HB har nå effektivt fylt opp gelcoatens mikroporer og små krakkeleringer. Nå kan du begynne å lakkere for å oppnå best mulig finish i Double Coat. Hvorvidt du velger å grunne med "HB" før en Double Coat lakkering er et spørsmål om tid, økonomi og ambisjon.

Før blandingen må basen til HB-Coating røres opp med drillvisp eller ristet i en malingsrister. Dette gjør basen myk og fin. Bland deretter sammen med herder. Vei komponentene. Gjenta pisking / risting før hver ny blanding.

Instruksjon for bunnbehandling: fjern alt gammelt bunnstoff nøye, rens med Double Coat Avfetting, slip overflaten med P120, rengjør igjen med Double Coat Avfetting, påfør ca. 5-lag IJmopox HB Coating (tot. 0,55 l / m2 for 400 mikron = vanntett) i intervaller på 8-24 timer.

Dersom bunnen er sandblåst og gelcoat er borte og overflaten er porøs, bør overflaten forbehandles med Variopox Injeksjon og sparklet med Variopox Finishing Filler før behandling med IJmopox HB Coating. Bunnmaling, Anti-Fouling, påføres ca. 6 timer etter siste lag "HB". Hvis du har båten på trailer/tilhenger, kan du hoppe over bunnmalingen og i stedet vokse med Sparklift.

Instruksjoner for betonggulv: forbehandle et tørt og rent betonggulv med et lag IJmopox ZF-primer, og deretter påføre et tykt lag IJmopox HB Coating. Nå har du et vanntett, super sterk og pent behandlet betonggulv som er lett å holde rent. Ideell for garasje, vaskerom, stall, etc.

Påføring: IJmopox-rulle (se "Renovering og lakkeringstilbehør) eller med sprøyting.

Fortynning: IJmopox Fortynning (se "Fortynning og anti-slip)

Forbruk per m2: 0,15 l / m2, eller 152 g / m2

Farger: svart, hvit og grå er på lager

IJssel Coatings er en epoksyprodusent som ikke bruker akseleratorer eller hurtige herdemidler. Vi gjør dette fordi vår epoxy Variopox og IJmopox vil være sterkere og ha høyere tetthet og løsningsmiddelresistens. Andre produsenter velger å bruke disse to faktorene for å gjøre epoksyherding raskere og ved lavere temperaturer, men som en konsekvens er produktene skjøre og mer som de dårlige egenskapene til polyesteren.

Faresetninger base:

H226 Brannfarlig væske og damp.

H315 Irriterer huden.

H318 Gir alvorlig øyeskade.

H317 Kan utløse en allergisk hudreaksjon.

H373 Kan forårsake organskader ved langvarig eller gjentatt eksponering.

H411 Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann

Faresetninger herder:

H226 Brannfarlig væske og damp.

H315 Irriterer huden.

H318 Gir alvorlig øyeskade.

H373 Kan forårsake organskader ved langvarig eller gjentatt eksponering.

H412 Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann.

Les merShow less
Produktdetaljer
352-09016-075
Anmeldelser
Ingen kommentarer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 604.80
Double Coat Karaat er en høykvalitets to-komponent semi-transparent høyglans lakk hvor det er behov for ripebestandighet og marbestandighet. Anbefales for å gjenopprette gammel tre til sin opprinnelige farge. Utmerket...
Favoritt
kr 648.90
Double Coat båtlakk er en høykvalitets 2-komponent høyglans finish hvor det er høye krav til ripe og vannbestandighet. Utmerket farge og glansretensjon. Utmerket utjevning. Denne båtlakken er lett å påføre med...
Favoritt
kr 178.50
Double Coat Sprayfortynning er en spesiell fortynner for å redusere viskositeten til Double Coat-produkter når den påføres ved sprøyting. Farge: Ikke aktuelt Emballasje: 500 ml, 1000 ml, 5000 ml
Favoritt
kr 427.35
Variobond er en to-komponent tiksotropisk epoksy harpiks. Anbefalt som limpasta for forskjellige materialer. Løsemiddelfri. Utmerket vedheft. Lett å påføre. Utmerket vannmotstand. Emballasje: 180 ml (mahogny), 1000...
Favoritt
kr 189.00
IJmofix Filler er en finishsparkel på polyester basis. IJmofix er spesial utviklet for når valgt sluttlag er en lys farge Double Coat. Rask herding. Lite krymp. Kan overmales med forskjellige malingssystemer. Lett og...
Favoritt
2 andre produkter i samme kategori:
kr 178.50
IJmopox Fortynner er en spesiell fortynner for å redusere viskositeten til IJmopox HB Coating og IJmopox ZF Primer når den påføres med pensel, rulle eller spray. Emballasje: 500 ml, 1000 ml og 5 liter.
Favoritt
kr 447.30
IJmopox ZF primer er en 2-koponent epoksy primer som forhindrer korrosjon på stål og aluminium. Også anbefalt som primer for microporøse polyester overflater. Utmerket vedheft. Utmerket vannmotstand. Kan påføres ved...
Favoritt

Meny

Innstillinger

QR-kode

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn