Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Varaform

Varaform kommer som Heavy, Light og Gauze og er laget av termoplastisk materiale som smelter ved 60 grader og kan lett formes for hånd etter noen sekunder i varmt vann eller bruk av hårføn. Det kan varmes på nytt og formes på nytt mange ganger. Varaform hefter mot seg selv når varm og ved flere lag kan man bygge opp styrken.

Les merShow less
kr 211.25
Leveringstid 2-4 dager
Størrelse
  • Light 45x60 cm
  • Heavy 45x60 cm
  • Gauze 45x60 cm
  • Light rull, bredde 0,9 m x 10 lm.
  • Heavy rull bredde 1,05 m x 10 lm
  • Gauze rull bredde 1,15 m x 10 lm
Favoritt0
Beskrivelse

Varaform er ofte brukt for å lage prototyper eller modeller. Det kan varmes og draperes enkelt over statuer eller andre objekter.

Klipp Varaform til riktig størrelse med en saks (kan klippes både mens det er varmt eller kaldt).

Legg i varmt vann (70 grader). Etter noen få sekunder kan du forme det og blir klebrig. For små reparasjoner er det best å bruke hårføn i stedet.

Når Varaform er varmet opp hefter det mot seg selv eller det kan legges på en objekt. Bruker du en form er det letter å gjøre formen fuktig i forkant.

Varaform kan varmes opp og kjøles ned mange ganger.

Les merShow less
Produktdetaljer
Runlite 214
Anmeldelser
Ingen kommentarer
12 andre produkter i samme kategori:
kr 1,201.25
SilSkin 10 er en bikomponent (base og katalysator) tilleggs RTV silikongummi som herder ved romtemperatur. Indikert for spesialeffekter og duplisering av modell. Hovedegenskapen til produktet som skal herdes, er dets...
Favoritt
kr 1,318.75
Beste silikon på markedet for avstøpning av kroppsdeler. Hefter ikke mot kroppshår som vanlig silikongummi gjør. Tiksotropisk. Kompatibilitet med huden. Lav krymp. Høye mekaniske egenskaper. Høy motstand...
Favoritt
kr 1,343.75
Veldig bra flyt. Rask og krympfri herding ved romtemperatur som kan akselereres ved påføring av varme. Lav Shore A-hardhet (ca. 20). Høy rivestyrke. Utmerket langtidsstabilitet av de mekaniske egenskapene til...
Favoritt
kr 605.00
Hellbar RTV 2 kondensasjonsherding, to-komponent silikon som herder ved romtemperatur.  Trenger lit fuktighet fra luften for å herde ut (akkurat som baderomsilikon)
Favoritt

Meny

Innstillinger

QR-kode

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn